MEZZE MAN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 8 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Mezze Man. Meer weten? Ontdek meer

24 feb 2024 om 15:25 Food good and delivered faster
29 jan 2024 om 23:51 Zoals altijd lekker vers en veel variatie. Wij zijn fan. Je moet er wel vr openstaan!! Geslaagd. Vriendelijke bezorger
27 jan 2024 om 12:45 Dit was echt beneden alle peil. Heeft niets met Mezze of Grieks eten te maken. 10 tal plastiek potjes met spullen uit de Aldi en een hoop verschillende soorten Crackers. Een veel te duur party hapjes set. Gewoonweg een schande.
9 jan 2024 om 11:31 Met enkele collega’s op werk mediterraan box 4 besteld. Top!! Aangenaam verrast, lekker en veel verschillende producten. Ieder wat wils. We kregen het zelfs niet op, goed verpakt voor volgende dag aaanrader!!
8 jan 2024 om 17:50 Wou echter iets anders proberen. Lekker veel variatie kleine hapjes, tapas. ideaal vr bij borrel. En dessertje was subliem
25 dec 2023 om 1:02 Ik vind dit veel geld voor wat je krijgt wat masedoin van den Aldi in een potje met worteltjes en komkommer met yoghurt allee Jaa sorry ma
24 dec 2023 om 20:44 Na het restaurant dat ons had laten zitten voor kerst probeerde we een tapasschotel van 99€. Wat we kregen was pure voorgefabriceerde brol! Als het geheel 20€ waard was, zal het veel zijn. Schandalig dat je zoiets durft doen!
24 nov 2023 om 15:55 De bezorging was een uur later dan gevraagd en bevestigd. Bezorger was vriendelijk en super lekkere gerechtjes!